Koska pelatessa tuli muutamia mutkia matkaan, olen täysin sekaisin kuvissa, mutta toivottavasti se ei paljon vaikuta ! ; DD

Viime osassa jännitettiin Ennin elämän puolesta, ja Jaylle selvisi vaimonsa salaama raskaus, katsotaan, mitä Jay tekee..

566736.jpg

Jay näytti ottavan raskausuutisen hyvin, eikä antanut yllätyksen häiritä normaalia elämää, olihan tässä pidettävä synttärikemujakin ! Naomi nimittäin pyrähti vaippahuosusta taaperoksi.

566739.jpg

Ennin raskaus enteni normaaliin malliin, leuat loksahtelivat samaan tahtiin mahan kanssa.

566850.jpg

Enni luuli jo päässeensä kuin koira veräjästä, ennenkuin Jay otti asian esille Kokki-TV:n pauhatessa taustalla. Hän sai kuulla pitkäpiimaisen saarnan lapsen haittapuolista, muttei suostunut luopumaan elämästä sisällään, "Joko vauva, tai minä ja Naomi muutamme pois!"
Jay oli pattitilanteessa.

566751.jpg

Uuden suunnitelman keksiminen vei Jayn ajatuksen muualle niin kovin, että hän myöhästyi kimmpakyydistä, ja hän joutui soittamaan työpaikalleen, "Kuulkaa, minulla on nyt kädet täynnä lapsia!"

566754.jpg

Jay sai kuin saikin vapautuksen töistä, ja keksi ratkaisun ongelmaan. Tämä saattaa näyttää viattomalle 'minäpä olen kunnon aviomies, ja vien vettä raskaana olevalle vaimolleni'-toiminnalta, mutta kukaan ei huomannut, kun Jay pudotti lasiin Lemmentohtorin joka raskauden päättävän tabletin.

566757.jpg

Jay jätti lasin pöydälle ja kiirehti asioilleen. Enni pahaa-aavistamattomana otti lasin ja joi...

566758.jpg

...Ja hetken kuluttua tunsi vatsassaan sietämätöntä kipua; ei samanlaista kuin synnyttäessä. Niin sitä mentiin piipaa-autolla sairaalaan, ja lääkäriltä tuli järkyttävä tuomio; keskenmeno.

566760.jpg

Enni oli tietysti poissatolaltaan ja todella järkyttynyt. Kaiken tämän kurjuuden keskellä pidettiin koruttomat pippalot, joiden kohokohtana oli Naomin kasvaminen lapseksi.

566825.jpg

Tässä on vielä Naomin luonnepisteet. Hän on isänsä tavoin oinas.

566763.jpg

Enni suri jatkuvasti keskenmenoaan, ja muuttui todella huolimattomaksi. Joko hän ei syönyt, tai söi pilaantunutta ruokaa, jonka seurauksena hän oli jatkuvasti oksentelemassa.

566765.jpg

Vaan liekö oksentelu ruokamyrkytyksen syytä? Enni oli todella yllättynyt raskaudestaan, mutta toki iloinen. Jayn suhtautuminen sen sijaan arvelutti häntä.

566771.jpg

Vanhemmilla ei ollut aikaa opastaa Naomia opintiellä, joten koulusta ei tultu kymppien kanssa, mutta hymy huulilla kuitenkin.

566777.jpg

Koska Jay katui suuresti tekosiaan nähtyään miten kovin se vaikutti vaimoonsa, oli hän yhtä iloinen raskaudesta, kuin Enni ja Naomikin. Naomi oli jatkuvasti äitinsä kimpussa huutelemassa mahalle, "HALOO, KUULUUKO?"

566779.jpg

Naomi halusi näyttää hyvää esimerkkiä uudelle sisarukselleen ja tietysti loistaa perijäehdokkaana vanhempien silmissä, joten hän päätti panostaa kouluun, ja kuinka ollakkaan kymppihän sieltä tuli !

566781.jpg

Ennin toinen synnytys käynnistyi yllättäin. Taaskaan kukaan ei tehnyt elettäkään auttaakseen.

566784.jpg

Maailmaan saapui huutojen kannustamana tämmöinen sydäntenmurskaaja, poika, Nicky Roberts!

566786.jpg

"Poika!", Jay hihkaisi ensitöikseen päästyään kotiin. Pitämällä hyvää huolta Nickystä, Jay hyvittäisi tekonsa. Niin hän ainakin ajatteli.

566789.jpg

Koska vanhemmat keskittivät kaiken energiansa Nickyyn, jäi Naomi silloin tällöin taka-alalle. Hän päätti hoitaa ahkerasti etupihan rahapuu istutuksia, sillä hän oli kuullut vanhempiensa keskustelevan muutosta uuteen taloon, jospa hän nyt saisi vaaleanpunaisen huoneen!

566792.jpg

Jay ja Enni olivat täysin uuden poikansa lumossa.

566794.jpg

Mutta sai Naomikin onneksi huomiota.

566804.jpg

Mitäs tämä on ? Lapsien nukkumaanmenoaika ohi, ja tyynyt senkuin lentelevät!

566807.jpg

Mitä tuli tehtyä.. Jay arvasi, että tälläkin teolla saattoi olla seurauksensa..

566810.jpg

Eräänä harmaana päivänä, kun väsynyt Enni oli nukkumassa ja Jay, sekä Naomi poissa kotoa, lastenhoitaja otti, ja vei Nickyn mukanaan! Keskellä kirkasta päivää! Enni tietysi huolestui, kun kehto oli tyhjä, mutta ilmeisesti lastenhoitajan omantunto oli kolkuttanut, sillä ohikulkeva miekkonen soitti ovikelloa, ja ihmettili kadulla makaavaa lasta. Sitä lastenhoitajaa ei olla talossa koommin nähty..

566812.jpg

Lapsenmielinen Jay oli Naomin leikkikaveri numero yksi. Kaikkihan tietysti rakastavat nukketalo leikkejä!

566815.jpg

Nukeilla leikkiminen ja lapsen elämä muutenkin otti välillä voimille, mutta Naomi korvasi sen torkkumalla olohuoneessa.

566966.jpg

Naomi oli varsinainen Miss Bond, sillä hänen salakuuntelunsa olivat osuneet oikeaan, Robertsit muuttivat uuteen, tilavampaan taloon!

566818.jpg

Samaisena iltana oli Nickyn aika kasvaa taaperoksi.

566819.jpg

Ja tässä Jay esittelee ylpeänä kuopustaan, "Kuka on isin poika?"

566822.jpg

Varsinaista söpöilyä!

---

Osa kolme oli täynnä outoja käänteitä, mutta tunnustaako Jay koskaan Ennille tekosiaan? Entä oliko sänkyseikkailulla seurauksia? Seuraavassa osassa selviää...

Halit viime osaa kommentoineille, kommentit tähänkin osaan piristäisi mieltä : DD